• T 0313 415 078
  • @info@fysioplein9.nl

Caroline de Kreek

Kinderfysiotherapeut, kinderbekkenfysiotherapeut

Mijn naam is Caroline de Kreek. Ik ben getrouwd, heb twee kinderen, woon in Doetinchem en ben geregistreerd kinderfysiotherapeut.

Van 1994-1998 heb ik de opleiding Fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam & Omstreken en in 2002 heb ik de opleiding Kinderfysiotherapie afgerond aan de Transfergroep Rotterdam. Sinds ruim 20 jaar ben ik als kinderfysiotherapeut in verschillende praktijken werkzaam geweest en vanaf 1 mei 2018 ben ik werkzaam bij Fysioplein9.

Iedere dag ben ik nog blij, dat ik dit vak heb gekozen. De variatie op een dag maakt het voor mij boeiend; van een zuigeling met een voorkeurshouding, een schoolkind met schrijfproblemen tot aan een tiener met pijnklachten en alles wat daar tussen in zit.

Vanaf 2016 heb ik mij ook gespecialiseerd tot kinderbekkenfysiotherapeut bij de SOMT University in Amersfoort. Sindsdien behandel ik ook kinderen met problemen in de zindelijkheid, zoals kinderen met plas-, poepproblemen en buikpijnklachten. Deze problemen kunnen een enorme impact hebben op de kwaliteit van leven van zowel het kind als van het hele gezin. Om ze daarbij te kunnen en mogen helpen, maakt dit een dankbaar stuk van mijn werk.

Wilt u een afspraak maken?
Dit kan ook zonder verwijzing!
Online of neem contact met ons op.

Lees meer

Onze partners

made by Akas.nl